Catering

Catering Service

Heeft u een feestje waar u toch lekker eten bij wilt hebben? Daar kunnen we u bij helpen. Wij kunnen bij u thuis of ergens in een feestzaal een Chinees buffet klaarzetten. Het enige wat u hoeft te regelen is een plaats waar het mag komen te staan.

Wij zullen op het afgesproken tijdstip het eten in warmhouders bij u komen brengen en volledig klaarzetten. Het is dan aan u wanneer u wilt beginnen door het deksel van de warmhouders te halen. Door de warmhouders zal het eten heel lang warm blijven. Zo kunnen de laatkomers ook nog genieten van een Chinese maaltijd.

Deze service bieden we aan vanaf 15 personen. De prijs is afhankelijk van het te serveren maaltijd. Dit kan variëren van erg simpel tot een luxueus diner. Wel zult u deze service van tevoren moeten bespreken.

Voor meer informatie kunt u op de contactpagina uw gegevens invullen of zelf ons even bellen. Natuurlijk kunt u ook altijd even langskomen. Voor vragen en informatie kunt u het beste NIET bellen tussen 17:00 en 19:00. Op deze tijden zijn we erg druk en kunnen dan niet goed de tijd nemen om u van alle informatie te voorzien.